Annas födelsedag

Idag åkte jag till Göteborg för att fira Anna en dag i förskott. Hon fyller år imorgon den 9april. Vi träffades på backaplan och tog sedan bilen till My one, en enorm djuraffär. Hittade enorma grisöron till Atlas och ett fett äckligt märgben, han kommer att bli överlycklig. Köpte även en mjukis boll till honom. Han älskar bollar med detta är den enda som han kommer att få ha inomhus. Vi tog en snabbis på Emmaus och jag hittade bla en väska som jag köpte. Sen tog vi bilen till femman-huset och parkerade där. Provade en parfym som Anna tycker är den vidrigaste hon någonsin luktat på. Den hette dirt. Jag provade men tyckte att den lukatde helt okej. Anna sa att den luktar som möglig kompost eller möglig jordkällare och det stämde faktiskt, hmm undra hur mitt luktsinne mår. Haha jag kanske går runt och luktar mögel hela tiden utan att känna av det.

Vi tog en sväng på H&M, Anna hittade jättefina skjortor som såg ut att vara sydda för henne. Själv såg jag ut som en Barbamamma i allt jag provade.
Sen fikade vi (var ju tvungen att bättra på formerna). Anna fick sin present som hon blev glad för. Sen var Anna tvungen att åka hem till sin son. Jag tog en snabbis på Indiska och hittade en underbar sommarklännig med gott om plats att växa i, 300 kronor fick den absolut vara värd.
Tog bilen tillbaka till Backplan och besökte Kappahl och Lindex, hittade plötsligt både byxor och toppar och plånboken grät när pengarna bara försvann, usch jag kommer att få cykla till jobbet resten utav månaden. Fy vad pengar det gick åt. Men å andra sidan shoppar jag inte så ofta och absolut inte till fullpris, nån gång måse få vara den första :o/. Jag har i alla fall kläder att växa i nu, känns underbart.



Det regnade idag, är så glad för det för, det betyder att mina ögon får vila lite. Min pollen allergi är extrem nu, jag bävar för när även Björken slår ut. Jag kommer inte att överleva. Varje morgon får jag bända upp mina svidande klibbiga ögon, och då är det ändå bara Hassel och Al som slagit ut än. Jag får inte heller äta någon allergimedicin eftersom dessa inte är gravid-testade. Pratade länge med barnmorskan idag och hon ringde runt till alla möjliga olika instanser för att kolla om dom kund hjälpa mig men det enda hon fann var Tavegyl, problemet är bara att man inte får köra bil om man äter dessa tabletterna eftersom reaktionsförmågan försämras. Hmm undra om man får köra buss :o/.



Ölprovning

I lördags 28 mars hade vi ölprovning hemma hos oss. Det var riktigt trevligt, synd bara att man inte kunde vara med. Men jag provluktade i alla fall. Jerker, Marie, Magnus, Patric (en stund i alla fall), Jonas och jag var det.

21 sorters öl gick dom igenom.

Vann gjorde Nils-Oscar God lager på sammanlagda 26 poäng (Patric som var här en stund gav denna öl en 10a av 10e), På delad 2a plats kom Röd Killkenny och Nils-Oscar Rökporter på 25 poäng. Karlovacko var dock den som fick bästa kommentarerna av alla trots sina 23 poäng. Sämst fick Zlatopramen på 13 poäng.

Andra smak kommentarer var: Baron Frenck; smakar honung. Mb porter; smakar matlagning, luktar vörtbröd. Old Empire; luktar dass på Backstage. Old speckled hen; rock n' roll. Circlemaster; dansband, smakar död.


Men vi började med att grilla, det var gott.


Atlas fick naturligtvis oxå vara med och gotta sig med lite grisöra.


Atlas bästa kompis Jerker, körde tynglyftning med "liten" hund.


Ultraljud

Åh vilken mysig dag.
Idag fick vi träffa våran bebis. Den är 17cm lång och väger ca 100gram nu. Den var jättesöt och låg och vinkade till oss. Datumet blev framskjutet oxå, den 4e september gäller inte längre utan nu är det den 11e som gäller. Hmm 11 september :o/.

Tänkte lägga in en bild men det vägrar att fungera.


Ljungby

Efter hundkursen i lördags 21 mars, åkte vi till mamma och Bengt i Ljungby, Småland. Det är ganska långt att åka men Atlas var nöjd, han älskar nämligen att åka bil.


Äntligen framme.




Vi gick på en promenad. Atlas tyckte att det fanns mycket roligt i Ljungby.






Efter promenaden var det dags för middag, finns inget som går upp emot mammas matlagning.


Atlas passade på att göra sig hemmastadd. Han skötte sig jättefint när vi var borta. Jag är så stolt över min lilla kärlek.

Hundkurs i Backamo.

Vi är sååå nöjda med hundkursen i Backamo.








Villa, vovve, volvo...

...

äntligen.

RSS 2.0