Fredagen 28/3-08 (missade visst att skriva denna dag)

Åt en stor frukost idag. Alldeles föör stor, aj min mage.

Började åka vid 12 tiden. Vi är i en liten håla som heter Ashland. 6 miles från Clevland. Vi fann ett outlet på vägen. Eftersom vi inte har vidare bråttom längre tog vi oss  god tid här. Dags att shoppa billiga märkes jeans.

Hmm både pappa och Jonas köpte flera par jeans var. Av märkena Lee och Levis de kostade ca 10 dollar styck. Själv köpte jag tjock tröjor men fann inte ett enda par jeans. Usch dags att gå ner i vikt nu. Men jag är nöjd med mina tröjor, här är så kallt.

Sedan körde vi vidare. Vi körde på en lite mindre väg upp till Erie. Här var jättemysigt. Vi åkte genom flera småstäder. Det var så trevligt att få se alla söta hus i alla möjliga olika färger och former. Många var mycket misskötta(synd) men fina ändå.
När det väl var dags för att hitta något motell var det i stort sett omöjligt. Vi fann ett alldeles i början som hette Hardrock motel(tufft) men vi var dumsnåla och tyckte att det var dyrt. Sen körde vi i timmar Det var alldeles becksvart och vi var övertrött. Pappa somnade men jag och Jonas kämpade vidare. Vi var så besvikna över att vi inte såg någonting utav staden vi körde igenom för även husen var kolsvarta. Vi hade tyckt att det var så mysigt här i Erie. Men vi behövde få sova så vi fick helt enkelt missa det. Tillslut beslöt vi oss för att leta rätt på motorvägen för att finna något motel. Genast fick vi börja betala tull. Vi fann ett men denna gången var dom både otrevliga och jättedyra. Vi körde envist vidare. Fann tillslut ett ställe som passade och vi stupade som vanligt i säng.


Från det högra fönstret näst högst upp i den vänstra byggnaden sköts JFK som befann sig där krysset i gatan är. Vi är i Dallas.

image59

Frihetsgudinnan och jag

image57

Nyförlovade med champagne i glasen

image56

Röd jord i Texas

image55

Oändlig väg i Texas

image54

Favorit puben Duffs där vi fick en massa nya vänner! I miss it!

image53

Pappa vid Elvis grav

image52

En av Elvis bilar

image51

Graceland

image50

Punschpraliner, allt är INTE stort i Usa

image49

Central Park New York

image48

Jag, Jonas och en New Yorkare

image47

Jonas och pappa framför Iron building

image46

Elvis biljardrum pa Graceland, häftigt!

image45

Sun studio i vantan på rundturen

image44

Sun studio, sjunger i Elvis mikrofon

image43

Yardsale utanför Dallas

image42

Santa fe New Mexico

image40

Hoover Dam

image39

Jag och Jonas vid Niagarafallen i Kanada

image38

Legends corner i Nashville

image37

Nashville

image36

Min kompis vid Niagara fallen

image35

7 april 2008

Ringde jobbet idag och fick ett hemskt besked. Pappas nara van har gatt bort. Denna dagen har vi varit nedstamda. Kanns helt overkligt och vi kommer att sakna honom oerhort.

Tog oss in till frihetsgudinnan, kon var enorm men gick ganska fort (max en timme). Vadret var kallt och det blaste. Tog en massa fina kort. Man far inte langre ga upp i sjalva statyn sedan attacken 2001, sa vi skippade att ga audiotouren.

Promenerade forbi Wallstreet, stressade manniskor dar. Sedan vidare till Soho och Little Italy. Nu sitter vi pa ett Internet cafe alldeles vid Empire state building. Har kostar det bara 3 dollar timmen for internet.

Funderar pa att ga pa bio idag. Pappa vill se Leatherheads sa han far valja idag.

6 april sondag

Energin borjar ta slut. Hande inte mycket idag. Vi har skrivit vykort, gatt runt lite i Brooklyn och at mat pa lokalrestaurangen. Tranade oxa. Imorgon ska vi kora hart igen.


5 april lordag i Central park

Idag gick vi till Central park. Promenerade i ett par timmar. Solen sken idag och det var varmt. Det var en massa upptradanden i parken som vi kollade pa, det var kul. Tog sedan tunnelbanan till Time square for att kolla alla neonskyltar i morkret. Darifran tog pappa sig hem och jag och Jonas gick pa bio. Vi sag 10000 BC. Den var sadar. Men denna gangen var det en massa storande manniskor i biosalongen. Nagra ungar som skrek och gjorde skuggfigurer i filmduken hela tiden. Och bredvid oss satt en mamma med sina tva smabarn, dom kan ha varit 2 och 3 ar ungefar. Dom gnallde och pratade en massa och jag blangde pa dem:o) Varfor tar man med sina sma barn pa en valdsam vuxenfilm. Idioter.

4 april 2008 Duffs bar i Brooklyn

Frukosten pa hostel'et ar fantastisk. Man far en frukostkupong, sedan gar man till restaurangen ett kvarter bort. Dar far man valja mellan 6 olika frukostmenyer. Jag valjer alltid agg, bacon, stekt potatis, toast, juice och kaffe. JATTEGOTT. Pappa och Jonas har aven provat french toast, pannkakor och korv.

Idag akte vi till Greenvillage och fann en massa roliga affarer. Pa kvallen gick jag och Jonas till Duffs en bar i Brooklyn. Har hade gruppen Type o Negative sitt releaseparty. Dom brukar aven hanga har nar dom inte ar ute pa nagra spelningar. Ett litet men haftigt stalle. Vi gjorde oss van med flera stycken dar. Det fanns en tavla dar som var malad utav sangaren i Type o negative Peter Steele. Nar agaren kom dit slog han tavlan over sitt eget huvud sa att den gick i tva delar. Efter detta hangde han den runt Jonas huvud och vi fick ta med den hem DET DU MAGNUS hehe ar du annu gronare nu? ;0)


3april 2008

Pappa besokte Empire state building idag. Det kostade 15 dollar att aka till 86e vaningen och ytterligare 19 for att komma till 102 vaningen (hogst upp). Pappa akte hogst upp. Jag har lart mig min laxa nu. Jag ar HOJDRADD sa jag foljde inte med upp. Jonas har redan varit dar och var inte noga med det. Vi skiljdes alla tre, for JOnas ville finna musikaffarer och jag ville ta kort. Vi traffades vid 16 igen och at middag. Sedan gick vi till Flat iron building forbi Madison square park. Har var mangder utav ekorrar. Och det fanns en hundgard har som vi stod lange och tittade pa. Hundar i alla farger storlekar och former som lekte hejvilt med varandra, dom var sa sota.

Sen akte vi ner till Battery park, vi fann nio guldplattorpa marken. Pappa rakade trampa pa en av rutorna och ett xylofonliknande ljud lat. Pappa hoppade till utav radsla och rakade trampa pa en annan ruta och en annan ton ljod. Har stannade vi oxa lange och hoppspelade blinka lilla stjarna. Bra satt att fa upp varmen pa for har var inte vidare varmt. Efter detta gick vi till Ground zero dar World trade center tornen stod. Sen akte vi hem.

2 april 2008

Akte fran motellet klockan 9.30 mot New York. Vi hade fatt tydliga nedskrivna instruktioner om hur man skulle kora utav var nye van Bart. Vi skulle aka over George Washington bron till Manhattan. Vi skulle valja upper level som vi INTE hade gjort igar. Men i upper level filen stod bara lastbilar. Bart hade berattat att om man inte skulle stalla sig i en cash ko far man dyra boter. Plotsligt blev vi sa osakra pa om vi fick sta har. En lastbil tutade for fullt och vi forstod inte om det var pa oss. Fick beslutsangest och i panik korde vi ur filen. Och hamnade pa lower level. Efter detta kunde vi lika garna riva vara instruktioner. Skyltningen i New York ar usel! Sa naturligtvis blev det manga vandor innan vi tillslut kom over bron till Brooklyn och kande igen oss. Trots detta missade vi varan exit och hamnade helt galet. Svart att ratta till. Kom tillslut till hostel'et. Lmnade in vara saker. Lyckades pruta ner priset till 30 dollar per natt. Jattenojd. Billigt + eget rum.

Vi bytte till manlig chauffor. Jonas bakom ratten och jag bakom kartan. Denna gangen lyckades vi riktigt bra. Vi lamnade in varan Pontiac grand prix till National. Denna gangen utan nagra skador.

Promenerade till Greenwich. Kom in i en skivaffar dar det gick tre losa katter omkring i affaren. Gulligt men dom stackars katterna var det fetaste katter jag nagonsin sett dom kunde knappt rora sig. Fy vilket djurplageri.

Jag hade en fruktasnvard huvudvark. Den kom strax efter att vi hade lamnat bilen sa jag har nog varit ratt spand over att kora i Manhattan trots allt. Det ar svart att uppskatta shopping i NY med huvudvark. Sa vid 18 tiden kopte vi ett 7 dagarskort till tunnelbanan for 25 dollar. Nu kan vi aka hur mycket vi vill fram och tillbaka. Vi tog oss till var station Nassau utan problem. Behovde inte vanta en enda minut ens. Tunnelbanan var sunkig och inte alls som i Stockholm. Taget korde JATTEfort. Nar vi kom tillbaka kopte jag en dricka som hette Naked. Den var FANTASTISK! Morkgron i fargen med smoothie konsistens och inneholl apple, mango, kiwi, banan, annanas, spirulina, broccoli, spenat, bla och grona alger, luktfri vitlok, ingefara och persilja. Later det inte gott :oD.

Vilade i en halvtimme pa rummet sedan gick jag och Jonas till gymmet. Vi ar sa feta nu. Men vi tranade hart i en timme, det tycker jag var bra utav oss. Har finns aven en pool och bastu som vi far utnyttja.

Sightseeing i New York med egen guide (1 april 2008)

Klockan ar nu halv tva pa natten, jag ar jattetrott men maste bara kort beratta om varan dag. Jag sov jattedaligt i natt. Jag var orolig men samtidigt pirrig over att ha nagon som skulle kora oss runt i New York. Lilla jag i stora New York. Vi gick upp 8.15 snabbduschade och rusade ner till frukost rummet dar vi motte Bart. Hans telefon ringde hela tiden och han pratade hogt. Han hjalpte nagon van som skulle salja sin firma och gav goda och omtanksamma rad.

Vi har haft en helt fantastisk dag. Bart ar mycket vanlig och omtanksam. Han har ett gott sjalvfortroende och alskar sitt land precis som vilken amerikan som helst ;o)

Han korde oss till Bronx, Brooklyn, Queens, Manhattan och Harlem. Han korde runt oss heladagen i bilen och visade oss runt i hela staden. Kanner mig sa lyckligt lottad. Vi hade ALDRIG fatt se allt det har om vi inte hade traffat honom. Vi bjod honom pa middag men senare tog han oss till sin favorit restaurang och bjod oss alla 3 pa middag. Pappa kom igang rejalt tillslut och pratade massor av engelska med Bart. Eftersom pappa inte varit med i natt var han mycket skeptisk till varfor en framling skulle gora oss en san har tjanst helt utan anledning. Men bade jag och Jonas kande pa oss att Bart var en bra kille. Lite uttrakad och rastlos. Han var ledig och sag ett tillfalle att fa komma gratis till New York och kolla runt lite pa hur sin hemstad forandrats. Dessutom berattade han att han tror pa karma och att han gillar att hjalpa manniskor. Min magkansla var inte alls orolig. Och nu sitter vi har och har haft en underbar dag. Han visade oss alla sina favortsstallen att tex ata pa. Han bjod oss aven pa Italienska delikatesskakor, som var jattegoda. Canolli hette dem. Han tog oss aven till varat hostel och vi kommer inte att behova vara oroliga alls. Till och med Bart som varit sa skeptisk tyckte att vi hade funnit ett bra stalle, till ett bra pris. Men han kan inte forsta hur man pa ett discountHOTEL som han kallar det kan sova i vaningsangar. Hmm vi lever i olika varldar. Har inte rad med lyxigare an sa. Omradet var super mysigt. Det ar numera ett polskt omrade och jattemycket affarer och restauranger. Hostelet var toppen men nar vi skulle titta pa rummet fanns dar bara tva sangar. Vi  hade ju betalat for 3 personer. Det hela slutade med att pappa far ett EGET rum. NU AR VI OVERLYCKLIGA! Nu maste jag sova, imorgon ska vi hitta till hostelet sjalva och efter det till manhattan for att lamna bilen. I New York ar det urdaligt med skyltningen, ofta star det inget alls. Det har kommer att bli jobbigt. Men vi har hela dagen pa oss.

Kram till er dar hemma.

Bulletproof vest (mandag 31/3 -08)

Indierna som drev motellet Howard Johnsson var det pratigaste paret jag nagonsin mott. Trots att mannen forskt lura oss blev vi riktiga kompisar med dem. Dom var roliga och vi kommer nog att prata om dem lange. Frukosten intog inte direkt i lugn och ro. Kvinnan och mannen pratade i mun pa varndra och hogt. Men dom var vanliga och roliga. Dom gav oss en massa tips pa hur man ska lura sig fram i varlden. Aven hur man ska lura sig in pa motellen. Men aven hur man ska undvika att bli lurad. Kvinnan och mannen hade en gang mott ett Kanadensiskt par som blivit bestula pa allt de agde nar de var pa resa i Indien. Dom hade inte ens haft skor pa fotterna. De berattade livligt om hur dom hade hjalpt dessa stackare. Dom skrattade och skrockade hogt och brydde sig egentligen inte om ifall vi forstod vad dom sa eller ej. Men dom var harliga.
Dom var mycket fashinerade utav Jonas (dom oxa). Igar nar vi chekcade in sa mannen till Jonas: -Ah vad du ar vacker, ar du en skadespelare? Haha Jonas kommer att ha ett bra sjalvfortorende efter denna resan.

Vi akte vidare till New Jersey och stannade pa ett super 8 motel. Dom ar ofta billiga och har frukost och for det mesta finns det en lanedator.

Denna datorn som jag sitter vid just nu, ar dock jattelangsam. Sakert massor av virus och skit i den.

Medan jag sitter har kom en man som borjade prata med mig. Han ville lana datorn och jag berattade att jag bara skulle skriva fardigt inlagget i min blogg.

Drojde inte lange forran samtalet var i full gang och jag snart hade berattat att vi ska aka till New York pa tisdag och att de enda lediga vandrarhemmen som vi kunde fa tag i lag antingen i Brooklyn eller i Harlem. Vi valde tillslut Brooklyn eftersom detta hostel fatt bra kritik, och for att det hade ett gym och en svimmingpool. Han blangde pa mig med oppen mun och sa -Herrgud kan du NAGONTING om New York? Jag svarade att jag hort att det inte ar de allra basta omradena men att vi inte hade nagot att valja pa. Och att det dessutom ligger en polisstation pa andra sidan gatan. Han skrattade hogt och ropade till receptionisten har:- Vad betyder det nar det ligger en polistation i omradet? Hon svarade direkt: -Bad neighborhood! Sen sager, visst Brooklyn ar nagot nagot battre an Harlem but if you dont have a bulletproof vest and knows what you are doing, thats not where you wanna be.

Slutade med att jag fick hamta Jonas. Sedan satt vi i 3 timmar framfor dator och kollade alternativa stallen. Killen verkade vara ganska rik och hade mycket hogre krav an oss. Han hade inte en hort talas om ordet Hostel. Han tyckte vi skulle bo i Queens och behalla bilen och sedan kora varje dag in till Manhattan for att besoka det. Vi hade inte riktigt samma asikt. Vi vill bara bli av med bilen slippa trafiken och parkeringsplatser och problem. Stanna pa ett och samma stalle med vara vaskor och bara gora vad vi vill under dagarna. Mannen som hette Bart gjorde oss jatteoroliga. Bara tanken pa att boka om allting gjorde mig gratfardig. Vi ar sa trotta nu.

Nar vi pratat och letat sgar plotsligt Bart. Vet ni vad... vi tar eran bil imorgon sa aker vi in till New York och kollar upp stallet. Ar det inte bra sa hjalper jag er att leta upp ett annat stalle. Han berattade att han driver en egen firma och hade inget for sig imorgon.
Bart ar fodd och uppvuxen i New York sa han hade inga problem emd att kora dar sa han. Men numera bor han i Colorado och hade inte varit inne i New York pa 8 ar. Han sa att saker kan ju ha forandrats, men han tvivlade pa det. Dodstrotta men tacksamma stupar vi nu i sang.

Sondag 30/3-08

Idag har vi bara akt bil. Korde av freeway 90 eftersom det kostar pengar att aka pa denna vag. Plus att motorvagarna ar ratt trakiga, har finns inget att titta pa. Vi svangde av efter Syracuse till 81an, sedan 17 efter Binghampton. Mysiga vagar genom hoga lovskogskullar och sma stader med underbart fina hus. 

Vi stannade och pa Applebees och at en Cowboyburger, GOTT! Vi forstar vad du menar Patric. Riktigt mysig restaurang och med mycket olika menyer att valja pa. Dom hade till och med ett helt uppslag med bara Viktvaktar ratter, med fardig  raknade points siffror. Naaaa, cowboyburgaren var inte med pa denna sida. 

Vi tog in pa ett motell i Liberty som hette Howard Johnsson plus Liberty Motel, jattekonstigt. Det var skyltat till bada men det visade sig vara samma stalle. Mannen bakom disken forsokte lura oss. Men vi genomskadade honom och lyckades till och med pruta. Jag har blivit en jakel pa det dar. Ett tips for er som planar att aka hit och bo pa motell fraga ALLTID efter ett battre pris. Nastan alla sanker direkt 10 dollar. Alltid nagot, onska att vi vetat det ifran borjan.

Niagarafallen Lordag 29/3

Idag akte vi till Niagarafallen. Det var sa vackert. Jag tog massor av kort som vanligt. Det var jattekallt ute. Senare akte vi over till Kanada for att se fallen ifran denna sidan. WOW detta ar ett MASTE om man vill se Niagarafallen. Det var helt otorligt. Sa stort och overvaldigande vackert. Fallet som vi sett ifran borjan blov plotligt sa litet och nastan obetydligt i jamforelse. Vi fick visa vara pass och svara pa lite fragor om varfor vi ville aka in i Kanada och hur lange vi hade tankt att stanna.

Och vi gick en tur bakom fallen. Detta kostade 10 dollar. Lite haftigt men besoket var ganska snabbt avklarat. Man fick kolla ut igenom tre olika gangar. Igenom den forsta sag man in bakom fallet en liten bit, ifran sidan. I den andra sag man ett stort isberg som hade bildats pga kylan dar nere. I den tredje sag man baksidan utav fallet. Det fanns aven nagra skyltar med lite information. Om hur tunneln hade byggts, hur langt ner vi var, kanda personer som hade varit dar och om en kille som ramlat ner i fallet och overlevt mm.

27/3-08

Missade frukosten idag pga att det var dags att stalla fram klockan IGEN! Vilket datum blir det sommartid i Sverige? Har ni oxa stallt fram klockan eller ar vi bara 5 timmar efter er nu? Idag har vi bara akt bil. Vi akte in i Kentucky idag. Vilket coolt namn. Till lunch var vi ju tvungna att premiar prova Kentucky fried chicken. Det var nog favoriten hittills for mig. Klyftpotatisen var fantastisk. Nu har vi alla 3 gatt upp i vikt tror jag. Vi som borjade sa bra med sallader. Idag har det regnat hela dagen. Vi ar nere i 42 farenheit nu. Vi saknar Kalifornien med sina 85 farenheit. Slutade dagen med ett besok till Wahlmart. Ungefar som ett stort Coop forum. Hittade en vaska till. Pappa koper kepsar, Jonas koper t-shirts och jag vaskor och skor, ar man tjej sa ar man.

Just det en kul sak hande idag. Nar vi skulle checka in pa varat motell idag stod det en Amish familj bakom oss. Vi borjade prata md dem. Dom var jattetrevliga. Vi hade akt forbi en reklamskylt om en restaurang som serverade amish mat och vi fragade dem vad det var for sorts mat. Han sa att dom tillverkar allt sjalva och utan utan el. Helt ifran grunden. Genom att odla fram ingredienserna. Bra mat, som han tyckte att vi skulle prova. Han skickade ivag sina soner som snart kom tillbaka med 3 stora kakburkar. Han bjod oss och vi tackade och tog emot. Detta var nog det godaste vi atit pa hela resan. Dom var supergoda!! Usa har INGET gott godis. Antingen ar det for sott (det kan faktiskt vara det aven for mig) eller sa smakar det parfym. Oftast ar godiset aven i lysande farger, knallblatt, illrott eller sjalvlysande gul. Usch vad laskigt! Jag fragade om jag fick ta ett kort. Men mannen sag mycket besvarad ut nar han sa att jag fick men att han inte tankte posera. Sa jag tog bara ett snabbt kort, som inte blev vidare bra pa honom.

Antligen, bloggen fungerar inte riktigt harifran men DET HAR HAR HANT

25/3-08
 
Rullade in i Nashville idag till Jill Johnsson andra hemstad. Vi korde in i ett parkeringshus. Och gick sedan till huvudgatan. Har var inte mycket tiggare och uteliggare som i Memphis. Men manga speleman pa gatorna. Cowboyhats och cowboyboots i varenda affar. Vi fann en affar dar man kund kopa ett par och fa tva par extra boots gratis. Pappa kopte tre par jattesnygga boots. Jag kopte ett par boots(trodde jag aldrig) och ett par kangor. Jonass kopte ett par kangor.
 
I en annan affar fann Jonas ett par supersnygga Eccoskor for 39 dollar och jag ett par sommar skor fran Privo. Vagar knappt beratta men Anna och Veronica, jag gjorde det... jag kopte ett par fula morkbla plastskor jag oxa. Dom ar ju sa otroligt bekvama dom dar fula Crocs skorna. 24 dollar. Nu behover jag aldrig mer ga barafota pa ackliga strandbottnar. Borjar langta hem lite nu. Saknar mina vanner. Maste nog ringa hem snart igen. Det ar ganska billigt att ringa sa lange man pratar lange. Och det ar vi ju bra pa Anna ;o). Forresten Anna jag fick ett jattegulligt brev ifran Wen-Chun. Vilken go familj du (vi!) har. Hon forsokte pa alla satt att fa tag i mig via facebook. Men jag ar ju usel pa sega facebook och sag det inte forran idag. Typiskt, ska forsoka ringa till henne igen.
 
Efter all shopping gick vi till Wildhorse saloon och at mat. Pappa at revben, Jonas pasta och jag... hmm jag ALSKAR FAKTISKT pommesfrites. Vera snalla dra med mig pa innebandyn!
 
 
 
26/3-08
 
Idag akte vi in till Nashville igen. Vi splittrades i tva timmar. Jag och Jonas hittade ett stalle som hette Fedexkinko dar vi kunde hyra datorer. Jag forsokte logga in pa bloggen for att skriva men detta ar andra gangen som det inte har fungerat. Kan inte ens logga in. Vet inte varfor, alla andra sidor fungerar ju. Typiskt nar man antligen hittat en dator. Har ar nastan omojligt alla motel har wireless internet, men du maste ha med en egen laptop. Vi borde kanske kopa en, STEFAN HJALP!!! Vad ska vi leta efter? Jag vill ha en med stor harddisk! Vi fick tips om Bestbuy affarerna har. Maste kolla hpp det. det ska finnas laptops for 300 dollar dar.
 
Efter kinkos gick jag och Jonas pa en langpromenad. Jag tog endel kort. Men utanfor shopping gatan ar det ratt dott. Jag fann en kyrka som var otroligt vacker. Tog massor av bilder har. Haha Anna, du kommer att fa kolla pa bilder jattelange. Nu har jag nog tagit ca 2000 :o).
 
Klockan 14 traffades vi pappa igen. Gick till House of legends och tog en kaffe. Haftigt stalle. Massor pa vaggarna att titta pa. Dom har aven livemusik dar hela dagarna hela veckan. Country musik saklart. en kille sjong for oss. En lat hette "I love this bar". Jag tyckte om den, mste se om jag inte kan finna den nar jag kommit hem. Nojda med Nashville begav vi oss till bilen i parkeringshuset. Pappa hade inhandlat sin sista souvenir en sot Cowboynalle. Nu skulle vi bara kora till Bass pro shop och for att kopa ett kikarsikte till en van. Kommer till bilen och far annu en kalldusch, sidorutan ar inslagen. Varat bagage ar KNOKFULLT och vi hade vara jackor och nagra pasar i baksatet. Oaktasamt och korkat, vi vet. Vi har kommenterat detta flera ganger men inte vetat hur vi ska gora och slappt latit det ligga. Pappas resepengar lag i hans jacka men allt var kvar. Vi har tankt och tankt men kan inte komma pa nagot som saknas. Det var mest pappas saker eftersom han oftast sitter dar. Det ar bara jag och Jonas som kor och kart- och skyltlasare msate sitta fram.
 
Vi fick mycket hjalp. 4 garage anstallda och 1 polisman. Alla var mycet trevliga. Vi fick ringa till National roadassictens igen. Pinsamt. Men vilka trevliga manniskor. Vi blev tvungna att stanna kvar ett par timmar. Nar polisrapporten var gjord fick vi aka till Nashville flygplats och byta ut varan stackars toyota. Men det lyste i ogonen pa pappa nar vi fick varan fullsize bil utan extra kostnad. En Pontiac i brun, lila, svart (jattekonstig farg). Den har en sexcylinders motor, sager mig inget men pappa var tvungen att kolla efter direkt. Allt gick ganska smartfritt och kikarsiktet inhandlades. Bilade till Louiseville. Vadret var katastrof. Dimmigt, osregn och morkt. Vi lyckades matcha annu en "convetion i town" som i Las Vegas vilket hojer priserna katastrofalt. Men vi vagade inte kora vidare. Tog in pa Econolodge men lurades utav namnet. Drog varan snyfthistoria och fick 10 dollar rabatt, alltid nagot. 
 

RSS 2.0