Lekstund

Nu släpper jag ALDRIG...






HA , jag VANN!

Stegräknar tävlingen

Japp 10 veckor har gått och tävlingen är avslutad. Resultatet presenterades under ett frukostmöte på jobbet. Ettan blev naturligtvis Daniel. Och det var han väl värd, herregud vad han har kämpat. Han hade gått över miljonen steg.  När det var dags att presentera tvåan säger man: "Japp och tvåan blev ju Therese (jag blev glad) MEEEEEN för att det ska bli RÄTTVIST för alla så lottar vi istället ut dom resterande fyra priserna." Jag frågade hur många steg jag hade gått och presentatören mumlar något om att det var väl runt 700000. Kollade senare listan och fick se att jag och Daniel var dom enda som gått över miljonen steg. Daniel något på 1300000 och jag 1100000. Men men jag slet verkligen. Gick på varenda ändhållplats runt bussen och området. Gick nästan varje rast trots regn och rusk. Atlas (som dock gillade denna tävling) fick låååånga promenader varje dag. På gymmet tränade jag inte något annat, stod bara bara på löpbandet. Jag fick klåpord ifrån arbetskamrater om att jag var löjlig som tog tävlingen så allvarligt. Men jag kämpade ändå.

Fyra resterande priser lottades ut och mitt namn, trots att det var 47andra tävlande, drogs först. Då säger presentatören  "Jaha då blev det så i alla fall då."

Therese som aldrig kan hålla tyst säger något om att det var ju lite knepigt att dom som kämpat inte fick sina priser trots allt, att det är ju lite fånigt att man ändrar reglerna i sista sekund, på lappen stod nämligen att de fem bästa skulle få pris och sedan skulle fem priser oxå lottas ut. Då fick jag höra att detta var en tävling för att dom skulle få igång oss så att alla är faktiskt vinnare som har varit med.

Vill ni veta en sak, jag känner mig löjlig!


Stolt



http://www.myspace.com/officialsnakestate


RSS 2.0