6 veckor kvar

Nu är det sex veckor kvar. Börjar bli lite tungt nu. Har egentligen inga värre problem än svanskotevärk. Kanske inte så konstigt när man brutit den två gånger, snowracers och inlines är farliga!
Fast den senaste tiden har jag blivit väldigt lätt matt. Måste gå och vila med jämna mellanrum. Atlas promenaderna är ganska jobbiga nu.

(7veckor kvar)
 (6 veckor kvar)

Jag har "bara" gått upp 10 kilo än så länge, men det blir nog några kilon till antar jag, vore lite konstigt annars. På "growing people" sidan står det att bebisen väger runt 2,2 kilo nu och är 45 cm lång. Herre gud hur får den plats?

Jag var och hälsade på min mamma och Bengt 16-19juli. Det var trevligt. Blev riktigt bortskämd. Åt, sov och slappade, helt underbart. Körde förbi Ullared på väg till Ljungby. Det var MASSOR av folk där, men jag fick tag i allt jag skulle och mycket mycket mer.

Jag fick även träffa mammas nya katt Nisse, vilken sötnos.




Den 29juli följde jag med pappa till Nossebro marknad. Han visade mig runt i Nossebro, han är uppvuxen där. Han flyttade dit när han var 6år. Nossebro var jättefint tycker jag, men oj vad mycket folk det var på marknaden.
Jag köpte inte så mycket men det var bara bra, måste spara lite pengar nu, risk för mycket utgifter snart. Jag träffade två av mina fastrar oxå Evy och Bennie. Det var trevligt.




Idag 31 juli har inte hänt så mycket än men ikväll ska vi på Irish session, på puben Casanova.  King Laoghaire kommer dit. Dom är jätteduktiga. Kolla här http://www.kinglaoghaire.com/site/home/.  Det ska bli sååååå roligt! "I lööööve irish music". Innan det kommer Nina, Shane (Ninas IRLÄNDSKA kille ;o)) och Magnus. Vi ska grilla eller i alla fall äta mat innan, jag längtar till ikväll.

Hittills idag har jag bara städat lite och haft en lång gos stund med min lilla vovve.

Världens bästa hund.

Jag älskar dig bebisen.

Någon som vet?

Tog ett kort över ängen en kväll när jag och Atlas var ute på promenad. Men utan att något syndes på himlen fastnade något på kortet som jag inte kan förstå vad det är, någon som vet? Månen är den lilla pricken till höger på bilden.


Ny hobby

Åh idag har jag haft roligt. Plockade fram min "nya" (hmm, köpte den för 10 år sedan, men har inte plockat upp den ur förpackningen förrän nu) symaskin.

Har laddat hem några sommarpratare och suttit och lyssnat på det medans jag pysslat, mysigt.
Nu har jag lyssnat på Ulf Lundell (tråkig), Mikael Nyqvist (bra) och just nu är det Malin Åkerman (skådespelerska i Usa). 

Jag är så lycklig nu, jag har sytt två örngott och ett påslakan till täcket i vaggan. Det blev så fint.





Sällskap har jag också...



Sängen har kommit på plats nu också, så himla mysigt. Nu längtar jag.

RSS 2.0