Tack för Spotify

Tack snälla Anna för inbjudan till Spotify. Har suttit här och gått igenom alla gamla favoriter, som guns n' roses och baby shambles till fredmans epistlar. Plötsligt kom jag på att jag kunde göra en spel lista med barnvisor som jag kan sjunga för Cornelia. Hmm nu har jag suttit här i 2 timmar med tårar i ögonen i minnenas nostalgiska värld. Hade alldeles glömt bort hur mycket jag älskade Voffisarna, Dot och kängrun och Katitzi. Herregud hade alldeles glömt bort dessa. Haha oj vad jag och Cornelia ska sjunga nu :o)

14 november 2009

Idag blir Cornelia 2 månader. Det har hänt mycket på dessa två månader. Hon börjar få lite hår på huvudet nu, hon ler när man gör roliga ljud, hon börjar bli kelsjuk och älskar när man kramar och klappar henne. Hon börjar oxå vara mer och mer vaken på dagarna och sover desto bättre på nätterna. I natt sov hon mellan 22 och 5 underbart, kände mig nästan utvilad när hon väckte mig.




Föräldragruppen som jag gick i ses en gång i månaden, det är kul, jag gillar dem allihopa i den gruppen. Snart ska vi börja i babysim. Provade babyrytmik men det var alldeles för tidigt, Cornelia låg mest och kollade på lamporna i taket. Vi får gå tillbaka om någon månad eller så. När hon tycker att det är roligt att bli killad på magen.


Atlas vill gärna vara med och ta hand om sin lillasyster :o).


Hinner sällan skriva på denna bloggen som ni säkert märkt, har nämligen en blogg till. Men den är  till för Cornelia och för att min mamma i småland ska kunna hänga med i Cornelias liv. Den lilla tid man får över skriver jag i den.

Ops nu är hon vaken igen.


RSS 2.0