Nina, du får inte flytta :(

TACK SÖTA NINA, jag blir alldeles lycklig :o)


Atlas börjar bli stor

Min lilla vovve börjar nog att bli vuxen nu. Plötsligt har han slutat med att dra sig fram till alla vi möter på gatan. Han har alltid trott att alla älskar honom. Och att alla vill vara kompis med honom. Smått jobbigt när man ser på personen man möter att dom oroligt börjar leta efter flyktvägar när våran lilla (stora) vovve glatt kommer emot dem. Spelar ingen roll hur kort koppel man har eller hur mycket man intygar folk om att han inte är farlig, bara glad. MÅNGA är rädda för stora hundar.

Men så plötsligt är han inte längre intresserad. Andra hundar är fortfarande intressanta men som sagt människor struntar han i, om dom inte pratar med honom förstås, det är såå skönt.

Igår när Atlas skulle fram till Cornelia och nosa på henne började hon plötsligt att gapskratta. Har ALDRIG hört henne skratta så, herregud hon tjöt av skratt! Jag och Jonas blev såå förvånade men Atlas blev nog mest förvånad eller snarare orolig, han vågade inte gå fram till henne. Haha jag fick ropa på honom flera gånger för att han skulle komma men han höll sig en bit ifrån henne, men hon skrattade så fort han närmade sig. Haha vad konstigt, helt plötsligt bara så är han rolig.



9 februari 2010

Min lilla flicka är sin mamma upp i dagen :o)








Musik

Blev såååå förvånad skulle kolla fyndhörnan på Ginza. Men fann att Ginza inte bara har Cd, Dvd, Spel och Böcker som det står i reklamen. Dom har ju ALLT, möbler, köksutrustning till och med febertermometer som man stoppar i öronen, har kollat efter sådana men har tyckt att dom är fööör dyra. På apoteket kostar dom runt 650kronor men på Ginza kostade den 229. Herregud vilken skillnad!!

I LÖÖÖÖVE GINZA!


Nattning

Igår tog det en kvart, denna kvällen tog det 20 minuter att natta lillan men, åh vad skönt det är att slippa bära henne tills hon somnar. Läste nämligen att det är bra att ge barnen en nattningsrutin redan nu, och att dom sakta men säkert ska få lära sig att kunna komma till ro själva. Detta har fungerat över förväntan.

Nu ska jag oxå försöka komma i säng jag är jääääättetrött.

Godnatt på er alla



4 februari 2010

Kom just in från en tung barnvagnspromenad. Usch vad mycket snö det var på vägarna nu. Atlas börjar bli bättre och bättre på att lyssna nu, det känns så bra när han går fot bredvid vagnen nu när man säger till honom. Speciellt när man möter bussarna i stan (arbetskamraterna). Då blir jag så stolt över honom. Han har även slutat tro att ALLA älskar honom och springer inte längre fram till alla på gatan för att häsla på dem. Vissa hundrädda människor hoppade nästan ner i diket när vi mötte dom. Numera bryr han sig inte om mäniskor vi möter, bara hundar. Ibland blir det lite jobbigt när det är stoooora snövallar på sidorna av vägen och man möter en annan hund, då gäller det att vara stark och ha riktigt kort koppel. För övrigt är han sååå underbar, är så kär i mitt lilla mjukisdjur.


Försökte rädda några nertyngda buskar innan jag gick in, men usch vilka hemska snöduschar jag fick.




Jonas har jobbat natt i natt, så han sover nu, hans mamma fyller år idag så vi ska gå över och fira henne lite sen. Hmm nu står man inför det där jobbiga igen. Äta kaka eller inte äta kaka :o/ brukar ju sluta i att man säger till sig själv, jaja någon gång får man unna sig. Men herregud det är ju det jag har gjort ALLDELES för många gånger. Man tycker att det är långt till sommaren nu när snön går upp till knäna men snart står man där i vassen igen och gömmer sig. Kanske borde utnyttja denna låååånga vinter med att jobba på beach 2010. Nu jäklar, ingen kaka för mig idag :o/.


Måste bara visa vilka underbara väskor jag hittade på nätet för ett tag sedan, sparade bilderna men nu kan jag inte komma ihåg vart jag fann dom. VILL HAAAA!!!

Dom två understa är skötväskor, åh vad fräcka.




1 februari 2010

1 februari idag, det känns underbart att denna månaden är så kort, bara 28 dagar, nu vill jag har vår! Denna vinter tycker jag har varit helt underbar, herregud vad mycket snö, det är ju hur häftigt som helst. Men måste tillslut erkänna att det är krångligt att rulla ut barnvagnen på hundpromenaderna när Jonas jobbat. Speciellt när det har varit mellan 15-20 minus och vi inte velat ta ut lillan, som tur är har Jonas mamma ställt upp som barnvakt då.
Det ska bli så skönt när det är vår och man kan ta lååååånga promenader och utan att klä på lillan hur mycket som helst.


Sakta men säkert (väldigt sakta) har jag gått ner hekto för hekto. Tänk att det är såååå lätt att gå upp i vikt och tar såååå lång tid att gå ner. Men jag har ju ett tag kvar till beach 2010 i alla fall :o).

Lillan har nyss lärt sig att göra ljud även på inandningen, första gången jag hörde det trodde jag först att hon inte fick någon luft. Men när jag kollade på henne såg hon sååå himla nöjd ut och sakta med säkert prövade hon på lite andra nyanser och toner i sina inandningsljud. Hon är så söt.

Vi har även börjat med smakportioner och hon ÄLSKAR det. Hon blir helt förtvivlad när maten tar slut.


Hon har även kommit på att det är trevligt att gå upp INNAN tuppen. Vid 5 tiden på morgonen tycker hon att hela familjen har sovit färdigt. Nu måste jag verkligen sluta upp med att gå och lägga mig vid 2 på natten.


RSS 2.0