Atlas börjar bli stor

Min lilla vovve börjar nog att bli vuxen nu. Plötsligt har han slutat med att dra sig fram till alla vi möter på gatan. Han har alltid trott att alla älskar honom. Och att alla vill vara kompis med honom. Smått jobbigt när man ser på personen man möter att dom oroligt börjar leta efter flyktvägar när våran lilla (stora) vovve glatt kommer emot dem. Spelar ingen roll hur kort koppel man har eller hur mycket man intygar folk om att han inte är farlig, bara glad. MÅNGA är rädda för stora hundar.

Men så plötsligt är han inte längre intresserad. Andra hundar är fortfarande intressanta men som sagt människor struntar han i, om dom inte pratar med honom förstås, det är såå skönt.

Igår när Atlas skulle fram till Cornelia och nosa på henne började hon plötsligt att gapskratta. Har ALDRIG hört henne skratta så, herregud hon tjöt av skratt! Jag och Jonas blev såå förvånade men Atlas blev nog mest förvånad eller snarare orolig, han vågade inte gå fram till henne. Haha jag fick ropa på honom flera gånger för att han skulle komma men han höll sig en bit ifrån henne, men hon skrattade så fort han närmade sig. Haha vad konstigt, helt plötsligt bara så är han rolig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0