Lill*n kom nu då!

Nedräkningen har börjat, bara 16 dagar kvar nu. Jag lääängtar!


Stackar lilla Atlas






Det är bra med snälla grannar!

Tack Patronica för alla saker jag fått låna utav er! Underlättar enormt för ekonomin :o), tusen tack.




Irländsk session

Klockan 18 kom Nina, Shane och Magnus hem till oss. Det regnade naturligtvis så grillningen fick vi hoppa över. Men mat blev det i alla fall. Fläskfile och potatisgratäng är alltid gott. Tyvärr fick vi slänga i oss maten eftersom vi fått veta att den irländska sessionen på Casanova började klockan 19, hmm bråttom bråttom.



Halvåtta kom vi dit, vi lyckades få bordet alldeles intill killarna som spelade och jag njöööööt av att höra dessa underbara toner. Ringde upp Elä och Reneé nästan direkt, det var ju dom som berättat om denna Irländska afton dom spelar mandolin och banjo själva, tyvärr missade dom det rätta datumet och kom till mig helgen innan istället. Men det var trevligt det med. Dom hade med sig instrumenten och vi sjöng till sent på natten, synd bara att bebisen i magen har tryckt ihop mina lungor så att jag inte kunde sjunga, fick ju ingen luft, haha.




Shane och Nina.

Söta Nina, som inte fått lyssna på irländsk musik så mycket utbrister plötsligt den här låten har jag hört, den är bra. Det
var Wild rover. Här med Dropkick Murphys, ett av mina favorit band, har sett dom 2 gånger live. Bland annat min och Jonas första konsert ihop.

 

Dom spelade även I tell me ma som är en av mina favoriter och en scotts folkvisa som heter Mairi's wedding.
Här är en kille som sjunger båda dessa visor.
Jag kan spela båda på gitarr oxå :o)


En lyckad kväll. Jag är lycklig!

RSS 2.0