10/11-08 Måndag

Idag åkte vi och såg Levellers. Inte den bästa konserten men jättebra ändå. Elä var med och hon är en av de mysigaste männsikorna på denna jord. Att gå på konsert med min älskade Jonas och älskade Elä var underbart.

Killen längst till vänster var han som var bäst i bandet. Han hade scenshow till skillnad ifrån de andra men oj vad man blev kritiskt först. Hans långa dredlocks var fastsatta i några små fjun på huvudet. Men jag gillade honom han var så glad och verkade så ödmjuk. Han tackade hela tiden när vi klappade i händerna och såg ärligt tacksam ut. Mysig.




Tack Jonas för en perfekt present. En toppenkväll.


8/11-08

Idag åkte jag och Jonas och bowlade, det var kul. Vi skulle egentligen spelat biljard eftersom jag älskar det men det var uppträdande på Carinas ikväll så det var inget spel där idag. Vi fick banan bredvid Helene och Lelle, dom var trevliga. men stackars Jonas fick i sista ronden 6 strike'ar av åtta rutor, sen stängdes banan av för att tiden var slut. Stackars Jonas, men men han vann totalt i alla fall. Efter bowlingen satt vi kvar och pratade med Helene och Lelle. Lelle bjöd mig på en Pina Colada milkshake, fy sjutton vad gott det var. Det ska jag köpa igen, men usch vad mycket grädde det var i den. Hmm kommer att få börja om helt när jag sätter igång igen.






Hinner inte skriva mer nu för jag har en uttråkad liten vovve under skrivbordet som verkligen behöver få komma ut nu.

7/11-08

32 år. Känns konstigt jag har ju redan varit 32 i ett helt år redan. Förra året när någon frågde hur gammal jag är så sa jag att jag skulle fylla 32, efter halva det året började jag istället säga att jag var 32, VARFÖR DÅ???. När jag nu skulle fylla år var jag tvungen att tänka efter, vänta nu hur gammal blir jag egentligen?? Men herregud 2008 född 76 jag blir ju 32!!! Det har jag ju redan varit i ett helt år!! Skit oxå jag glömde vara 31!

Idag jobbade jag 5.40 -18.21, kul. Sov dåligt i natt oxå. Vilket resulterade i att jag var jättetrött på jobbet. Men det var en bra dag ändå. Jag väcktes med frukost på sängen, blommor och en stor tårta men den bestämde vi att vi skulle äta på kvällen istället. Klockan 4.30 är man inte alltid sugen på prinsesstårta. Jag öppnade mina presenter och blev JÄTTEGLAD. Jonas hade köpt konsert biljetter till den skotska gruppen Levellers. Han hade köpt en till Elä oxå, jag saknar Elä så det gör ont i hela hjärtat. Jag blev jätteglad. Levellers och Elä på en och samma gång det kan inte bli bättre!

Jag hade många trevliga passagerare idag och sista turen kom Tommy han gav mig en förtidig födelsedags present häromdagen. Han hade köpt hela serien V till mig. Åh vad roligt, jag som inte vågade se på den när jag var liten. Plötsligt dök Daniel upp på bussen, han hade oxå en (eller rättare sagt flera) present(er) till mig. Alldeles för mycket var det men jag blev jätteglad, visste inte att han visste att jag fyllde år. Men det var även han som hade skrivit grattis efter mitt namn på arbetslistan, vilket resulterade i att flera stycken på jobbet sa grattis. Det var kul. Tack tack Daniel. Till helgen är både jag och Jonas lediga då kanske vi kan ta det där. Vet att vi har lite planer men vi kan väl höras, äta bör man annars...

På kvällen var jag jääääätte trött. Vi bestämde oss för att göra något kul imorgon lördag istället, så dagen slutade med pizza och film. Vi såg Solstorm, både jag och Jonas blev överraskade, den var riktigt bra. Det blev lite vin och godis oxå. Min diet håller på att gå åt helvete. Men man måste ju leva oxå suck vilket ska man välja, var smal och snygg eller leva haha skoja bara. Än har jag inte gett upp. Ska ta mig i kragen och kämpa vidare men kanske nästa vecka igen. Idag blev nog bottenrekordet i steg tror det var strax över 5000 idag. Jaja man fyller bara en gång om året.

Amerikanska tårtor, fina men äckliga. Tacka vet jag prinsess.


Torsdagen den 6/11

Kunde knappt somna i natt. Sov nog bara 3-4 timmar. Ullared väntade ju. Jag hade skrivit en lååång inköpslista på saker jag behövde (men ändå alltid klarat mig utan :o)), men glömde naturligtvis listan i biljettväskan på jobbet. Ägnade natten åt att skriva en ny. Klockan 5 gick jag upp och klockan sex hämtade jag upp Anette. Jag hade varnat henne för att när JAG åker till Ullared så blir det låååånga dagar. Haha hon förstod nog inte ändå vad hon gav sig in på.
Resan tog nästan tre timmar pga vägarbeten på 45an och rusningstrafik. Men Anette hade med sin bärbara dvd (jag fick en likadan av min pappa i födelsedags present), så vi lyssnade på musik och skrålade förfullt.

Mamma som hade åkt ifrån Ljungby var redan där när vi kom fram. Det var inte så mycket folk och massor av parkeringsplatser att välj på, skönt. Vi insåg rätt fort att det inte gick att gå i någon klunga och shoppa. Så vi satte en tid och sa att vi skulle mötas klockan 12 igen vid vagnarna. Anette rusade iväg hon bockade av sin lista och räknade ihop summorna på sin mobil. När jag spang på henne i affären vid 11 berättade hon att hon var färdig. Hon hade hittat allt på sin lista och hade inga pengar kvar. Stackars Anette hon förstod nog som sagt inte vad hon gett sig in i, jag berättade lugnt för henne att det bara var 9 timmar kvar tills vi skulle åka hem, om jag skyndar mig så kanske 8 timmar.

Klockan 18 stod vi i kasskön för att betala. Mitt lass i vagnen var enormt, man är alltid orolig när man står i Gekås kassakö och ska betala. Men slutsumman blev på 3000 och jag då hade jag köpt de flesta julklappar och köpt hem beställningar ifrån både Veronica och Karin. Jag var nöjd.

Det är inte helt fel att ha sin mamma med i Ullared heller speiellt inte som man fyller år dagen efteråt. Jag hittade en tröja som jag belv jätteförlskad i min mamma gav mig pengar för den och sa att jag fick den som födelsedags present. Hon hade även tre stora paket till med sig i en kasse som jag fick. Vi skulle köpt billiga handdukar till Atlas för att torka hans fötter med när vi har varit på promenad men mamma hade tagit med sig flera stycken som vi kunde få till det. Hon hade ven med sig två stycken äppelkakor, dom är nog det godaste jag någonsin ätit tror jag, ihop med Agnetas rabaraberpaj på jobbet förstås(måste fjäska till mig det receptet oxå). Jonas blev överlycklig för äppelkakorna, han jublade när jag kom hem med dem. Tack mamma dom var lika goda denna gång.

Det var en rolig dag idag, men herregud vad trött jag är nu. Förresten, 10000 steg blev det bara inne i affären :o).


Bilden är ifrån förra besöket, när jag var där med Vera.

Detta har hänt

Hmm måste börja med att bekänna, jag kan inte låta bli att fuska och fuska och fuska nu. Har gått ner 3 kilo men vill verkligen ta mig i kragen nu innan det börjar gå åt fel håll igen. Men nu kommer det komma en del dagar som kommer att bli svåra att låta bli att äta gott, jag fyller nämligen år på fredag och eftersom jag jobbar i stort sätt hela dagen kommer jag tycka synd om mig själv och trösta mig med något extra. Och eftersom jag jobbar måste vi ju ha kalas en annan dag. Jonas säger att jag inte får boka upp något på min lediga måndag, åh vad nyfiken jag blir. Och den dagen kommer vi säkert att äta gott igen.

Och på torsdag... åh vad jag längtar till torsdag, då ska jag Anette, Susanne och min mamma åka till Ullared Gekås. Det ska bli sååå roligt. Men dyrt, har skrivit en lång inköpslista med både saker vi behöver och saker jag vill ha.

I fredags var jag Anette och Susanne ute. Jag tycker så mycket om Susanne, det är hon som är matte till Molly som Atlas är tokförälskad i. Killen blir helt galen när han träffar henne. Jag och mina regler existerar inte alls när Molly är i närheten. Men hon är en bra förebild för honom för hon är sååå lydig och duktig. ATLAS SE OCH LÄR.
Först åkte vi till Swania och åt afterwork maten, men vi var där 18.40 och det stänger 19 så nästan all mat var slut, usch vad dåligt, är det till sju ska det väl finnas mat till sju. Jaja ölen var billig fram till sju i alla fall så vi ilade alla tre och köpte varsin till varandra, hmm plötsligt stod man där med tre öl på en gång.


Efter ölen åkte vi till Teatergränd i Vänersborg. Jag har aldrig varit där, så det var kul att se det. Men det blev en tidig kväll. var hemma redan halv ett.

På lördagen firades Halloween men jag och en kompis satt hemma hos mig och åt godis (se där en gång till) och spelade kort. Det var riktigt mysigt. Vi spelade Chicago, jag vann bara en av fem omgångar.

Det kom ingen till oss och bus- eller-godisknackade men det kanske var tur det för dom hade nog blivit rädda för min lilla Devildog :o)

(Min lilla kärlek)

I söndags fick jag och Jonas Göteborgsbesök. Tomas och Elsa var här det var trevligt. Jag och Elsa var ute skogen och lekte kurragömma med Atlas. Han var så lycklig, han älskar när vi fårbesök och besöket dessutom ägnar sig så mycket tid åt honom som Elsa gjorde då kan det inte bli bättre tycker Atlas. Vi åkte upp till Hunneberg och grillade oxå.

Här är lilla goa Elsa ihop med Låckereds katten Korren. ÄLSKAR denna bilden, är den inte fin!


Vill bara asluta med att säga TACK Atlas för att du får ut mig på promenader i ur och skur, utan dig hade den här stegräkningen inte blivit mycket med. Idag måndag 3/11 gick vi dessutom vilse i Blåsut. Det trodde jag var omöjligt, men jisses vad stort det är trots allt. Måste komma ihåg att leta upp Skogsvägen och Sommarvägen korsningen igen ihop med Jonas, vilket fint område, kändes som vi gick i bullerbyn på gatorna där. Nu är stackars Atlas helt slut, och jag med för den delen. Stegräknaren är uppe i 14490 nu och jag är NÖJD.

Nu ska jag sova, god natt.

RSS 2.0