Hihi så bra

GOD JUL PÅ ER ALLA MINA VÄNNER!


Carola

Idag har jag varit och ätit lunch med Carola. Det var jättetrevligt men oj vad vi fick leta för att hitta något matställe som inte serverade enbart thai, sushi eller enbart vattendjurs rätter. Äter inte djur som lever i vatten.
Vi hamnade tillslut på Strandgatans cafe, där man kunde äta buffe, det blev kycklingsallad och bröd.

Carola lärde jag känna för ett år sedan på en fest hos Lollo och Thomas(Lord Belial). Tyckte direkt om Carola. Hon var lättpratad, smart och trevlig. Vi har sagt sedan dess att vi ska ses men det har inte blivit av. Hon bor i Vara men varannan vecka bor hon hos sin kille i Trollhättan.
Vi hade jättetrevligt.


Carola (enda tjejen på bilden)

När jag kom hem gick jag på långpromenad med Atlas. Det var trevligt han var såå duktig idag. Vi gick förbi Alf och Ulla och lämnade en chokladkartong till dom för att dom ställde upp för mig häromdagen och hjälpte mig med en grej. Jag blev jättetacksam. Dom är så snälla och goa. Dom är nog i sjuttioårsåldern men jag älskar att träffa dem ute på mina Atlas-promenader. Dom är så roliga. Det är dom som är husse och matte till Saga och Alice, Atlas extra familj. Han blir såå lycklig när han träffar dem, att han inte skulle märka ens om jag gick hem utan honom.




När jag kom hem satte jag mig och spelade Wow en stund(japp nu har jag tillslut fastnat). En liten kille ifrån Åmål 12 år gammal bildade grupp med mig sen fightades vi med några svåra BloodElfs eller vad dom hette. När jag tillslut hade klarat mitt mission och samlat ihop 6 stycken BloodElfs fjädrar frågade jag honom om han oxå var klar med uppdraget. Då svarade han, nä jag har inte fått det uppdraget än. Jag ville bara hjälpa dig. SÅÅÅÅ GULLLIGT.


Efter detta städade jag lite hemma sen började jag att pyssla. Åh vad jag älskar att pyssla. Jag gjorde nya apelsinnejliko-prydnader eftersom jag glömde mina hemma hos Nina.
Sen bakade jag ett stort pepparkaks hjärta som jag pyntade med kristyr och nonstop och hängde upp i siden band. Men usch vad fult det blev. Jaja jag hade kul i alla fall. Tyvärr hängde jag upp hjärtat alldeles för tidigt, det var lite för mjukt fortfarande så det dråsade i golvet efter någon timme eller så. Hmm kanske var lika bra det.
Jag har tagit bilder på mitt pynt men mina batterier i kameran är slut så jag kan inte lägga in dom på datorn. Kanske var lika bra det med.

Julfest i Göteborg. Tack snälla Malin och Peter!

Nu har vi varit på den årliga julfesten i Göteborg. Det är mina vänner Malin och Peter som anordnar den varje år och det blir alltid lika trevligt. Thor Erik(utan bindestreck) och Anne-Lousie från Norge var där i år igen, dom är så snälla. Thor Erik var som vanligt väldigt generös med groggarna. Men detta året körde jag, så "stackars" Jonas blev offer för frikostigheten(hmm heter det så). Men jag och Thor Erik hade jättekul, vid något tillfälle var det någon som frågade vem sjutton det var som skulle köra hem. Hihi dom känner inte mig, ibland låter Therese en hel del. Men vissa KAN FAKTISKT ha kul UTAN att dricka, haha.






Kolla in utsikten över Liseberg, Lisebergsgranen i vardagsrumsfönstret är det inte alla som har.



Peter har inte tid att äta.


Malin och Peter fick presenter, dom hade ju fyllt 31 år oxå.







Och vad är en julfest utan Lucia tåg. (Thor-Erik är han i tomteluvan.)



Anne-Louise och Michelle tog det lugnt.









Vissa har INTE roligt när dom dricker:


Tack snälla Malin och Peter, vilken lyckad fest. Men att ni höll igång till 8 på morgonen gjorde mig superimponerad. Herre gud vänta bara ett år till ni är 32, då orkar man inte sånt. HAHA.

Julpyssel

Gud så lyxigt. Nina bjöd på nylagad julskinka hmm man kanske säger nygräddad(inte så bra på det där med matlagning). Och hemmagjord potatisgratäng. Jag tror bestämt att jag ska flytta hem till dom nu. Shane du har det för bra du. Ninas kompis Marie ifrån Norge (Oslo) var där. Trevlig människa, gillade henne jättemycket.
Vi kollade på Eddie Izzard medans vi åt. Hihi han är så söt.


Sen satte vi igång med våra nejlikeapelsiner.


Stackars Shane blev med tvingad att baka pepparkakor. Men Det dröjde inte länge förrän sambosarna började bråka.

Sorry Nina vi är på Shanes sida (hehe).

Men tillslut blev det lite pepparkakor oxå.


pepparkakshus dax, vi hade inget florscker så vi smälte socker för att använda till klister. Kändes först som en toppen idé, men när först vispen i plast smalt ner och sockret började bränna fast i stekpannan blev vi lite oroliga. Men Nina var snabb med pensel och fingrar för att klistra ihop huset. Penseln är idag oanvändbar(stenhård) och Ninas stackars fingrar fick blåsor.




Shane stal en pepparkaka (nu blir han snäll).


Nina blev glad igen när hon fick pynta sitt hus.

Vi andra hade oxå kul :o(



Nina var stolt.


Lilla Lilly var oxå med och lekte.

Toppen kväll.

Det är faktiskt inte roligt...

...tycker Atlas.


 Får jag godis nu?


Fredag 12december 08

Idag är det fredag, jag har längtat efter denna dag. Idag ska jag hem till Nina och Shane och utöva julpyssel. Vi ska baka pepparkakor och ischoklad (precis vad min vikt behöver). Vi ska göra ett pepparkakshus och apelsiner med nejlikor i med mera. Ninas kompis ifrån Norge kommer oxå. Det ska bli kul.

Idag har jag varit hundvakt. Lilla Bobby har varit hemma hos oss och lekt med Atlas. Vi började med en långpromenad (5000steg). Sen gick vi hem till oss. Just nu ligger båda hundarna och sover. Det har varit jätteroligt. Atlas har många gånger varit hemma hos Bobby men Bobby har aldrig varit hemma hos oss. Bara på någon snabbvisit förstås. Men det har funkat jättebra. Bobby är väldigt förtjust i Atlas och vill inte riktigt låta Atlas vara i fred men när jag säger till dem på skarpen lyssnar dom faktiskt båda två det är kul att se att dom fattar vem som bestämmer. ITS MEEEEEEEEE!!!








 
Tillslut blev dom så trötta


Torsdag 11 december 2008

Idag kom Rosanna och hälsade på. Vi åt varma mackor och spelade spel. Jag tog fram mina spel som jag spelat när jag var liten, Snipp snapp snorum hej basalourm och Schas. Ingen verkar ha hört talas om dessa spelen. Kul att man har dom kvar. Rosanna var överlycklig eftersom hon vann nästan varenda gång. Hon kelade lite med Atlas med och han älskar Rosanna och hennes systrar så han var på sitt allra ljuvligaste humör. 

 

På kvällen klockan sju kom Anette och Daniel vi skulle ha skräckfilmskväll. Min lillebror ÄLSKAR skräckfilm men tyvärr kunde han inte komma. Vi satte på filmen Ghostlake från 2005. Omslaget såg jättebra ut, men fy faan vilken töntigt dålig film. I slutet skrattade vi högt åt hur dålig den var. Se INTE denna.


Men vi hade mysigt, vi åt morotstavar med dip, clementiner och chips. Eller i alla fall gjorde jag och Jonas det, hmm. Efteråt sa Anette: Nä nu måste jag hem och äta jag är vrålhungrig. Haha jag och Jonas var proppmätta.



Anette och Daniel tog tiobussen hem. Då gick jag och Atlas ut på en långpromenad. Vi var ute i ver en timme och när jag skulle lägga mig stor stegräknaren på 22 243. Känns bra, detta är sista veckan med stegräknar tävlingen och jag hade tänkt att avsluta med bravur, men det har inte riktigt blivit så. Jag har totalt tappat stinget. Tycker tom att det är jobbigt att få ihop mina 10000(det har jag inte tyckt innan). Jag är så besviken på mig själv. Lyckades gå ner 4 kg på 3veckor sen har det gått utför. Jag är nog uppe i startvikten igen, skit oxå. Men jag är fortfarande fast besluten om att lyckas med mina 10kg. Men imorgon är alltid en bra dag. Nu har jag i alla fall köpt mitt gymkort och jag och Jonas har varit där 3 gånger denna veckan. Det är alltid en start.

Vilken helg.

Den sista tiden har jag gnällt till Jonas att jag ALDRIG hinner träffa någon eller göra något kul. Det känns som att jag jobbar jämt och jobbar jag inte så är jag trött eller så ska det städas diskas och lagas mat, blä vad det är tråkigt att vara vuxen ibland.

Men tänkte att jag denna helgen skulle ändra på det. Sagt och gjort, i fredags hade vi glögg och ölkvällen och såg på film (vet att jag redan skrivit det). I lördags åkte vi till Ludwig, Cissi och Molly som bor i Lennartsfors 4 mil norr om Bengtsfors. Jag och Jonas körde fel och hamnade i Åmål (fucking Åmål). Men när vi kom fram rusade en överlycklig hund ut ur bilen. I Lennartsfors låg nämligen minst 2dm snö. Atlas skuttade och sprang som en vilde. Han tog sats och sprang i ilfart för att sedan vika undan frambenen och sedan glida fram på bröstkorgen med huvudet under snön. Han såg sååå rolig ut. Han skuttade och rullade sig och gjorde tusentals snöänglar. Huvudet var mer under snön än över. Han hade sååå roligt.

Uttråkad vovve i bagaget.

I sitt bagage, där ska man ha en liten gubbe som är glad och sjunger tralalala(hmm inte våran lilla gubbe)


Wow vad är det här för något roligt och kallt. I LOVE IT!!!


Det går visst att äta oxå, GOTT!!!









Inte jättebra bilder men åh vilket härligt minne. Atlas var trött på vägen hem.
Vi var hemma vid 22 då körde Jonas mig till Nina och Shane. Vi skulle gå ut på Carinas biljard och pub men där satt kanske åtta personer hälften 14år och hälften 58 hmm jaja men medelåldern blev ju bra i alla fall. Men när dom dessutom spelade Rockabilly så fick vi nog. Jonas körde oss till Trollhättan istället och vi hamnade på Backstage. Vi var inte där förrän nästan tolv. Men dessa två timmar var jättebra. Musiken var toppen, Nina jublade efter var och varannan låt: ÅHHH Mötley crüe, åh Def Leppard, åh Skid Row hihi. Plötsligt spelade dom Mother med Danzig och båda ååååhhhade till. Kul att man har träffat en tjej som gillar nästan samma musik. Ska bara få henne att gilla skatepunk oxå hehe tror att jag kan utesluta Lisa Ekdahl och Winnerbäck hos henne men jag kan ju alltid försöka hihi.

Nina och Shane på Backstage

Måste sätta in en bild till bara för att den är så fin. Visst är dom söta ihop.


Träffade förresten Daniel på Backstage. Han är ljudtekniker och försöker ofta förklara för mig skillnaden på ljud och ljud jag är så glad över att folk som kan det där sysslar med det där. Vi pratade en stund plötsligt sa han att han ibland på fyllan börjar snacke norsk. Haha att jag ALDRIG tänkt på det förut han är ju för sjutton norrmannens son, Lars Elvheim. Jag bad om lite skvaller att reta Lars för men Daniel sa uppriktigt att nää det finns inget han pappa är bara en bra pappa, gulligt.
(nä Therese bara spelar full)
Hmm vet inte hur Lilly hamnade under det här inslaget var bara tvungen att visa Shane och Ninas supersöta katt.


Vi hade i alla fall en toppenkväll och jag är så glad att jag har fått nya vänner i Vänersborg. Så härliga och roliga oxå, puss på er Shanina. (haha nu har vi Patronica, Jerkarie och Shanina) 
På söndagen åkte jag och Nina och fikade. Jisses vad vi fick vela innan vi hittade något fik. I Vargön var fiket utbytt till julbord nu och i Vänersborg var det stängt. Vi hamnade på Cooprestaurangen och där stank det fisk usch. Där gick ju inte att sitta. Tillslut hamnade vi på briggen. Det var mysigt. Vi pratade oavbrutet.

På kvällen gick vi över till Patronica och åt mat. Vi hade gjort tacogratäng och till efterrätt hade Vera gjort blåbärspaj, åh vad gott. Elin var lika söt som vanligt. Patric och Veronica är så trevliga, vi hade jättemysigt. Det är så skönt att vi kan lämna Atlas ensam hemma nu en liten stund, så att vi kan träffa dem lite oftare. Så himla lyxigt att vara granne med sin kompis.


Herre gud vilken underbar helg. Jag har haft jättekul. Men nu är jag trött.


Jonas spelning med Woe

Jonas har haft sin första spelning med Woe. Gud vad snygg han är min kille.

Obs! Datumet stämmer inte.






Mina goa vänner! Lillian, Anna och Elä


Oj länge sedan sist.

Oj det var länge sedan jag skrev nu. Det har hänt en massa, men just när det händer en massa hinner man ju inte skriva, typiskt.

Idag ska vi åka till Bengtsfors och träffa Ludwig, Cissi och Molly. Den lilla flickan som Atlas lånade ut sitt ben till.

Igår hade vi Glögg och julöls-kväll. Det var jättemysigt. Jerker, Marie, Patric, Vera och Elin var här. Gud vad jag är kär i lilla Elin. Hon är så söt. Tror att hon är 3 månader nu. Hon har börjat le nu och "prata" lite. Hon är ljuvlig. Senare på kvällen tittade vi på Lost boys 2, en vampyrfilm. Jag tyckte den var bra men alla andra som sett ettan tyckte att ettan är mycket bättre, nu måste jag ju se den.

Jag har fått en ny kompis oxå. Nina, jag är så glad att jag har träffat Nina. Vi känner inte varandra så väl än men det lilla vi setts så tycker jag jättemycket om henne. Hon och hennes kille Shane(jättemysig han oxå) var här hos oss och såg på film för ett tag sedan. Nina hade köpt ingredienser till sin tacopaj, vi gjorde tillsammans iordning den sen såg vi på film. Det var jätte gott. Filmen var inte någon jättehöjdare(King och California) men det var en trevlig kväll ändå.

Atlas, Nina och Shane



Glöggkväll: Jonas, Marie, Jerker och Atlas


Patric, Vera och Elin(kolla den lilla dockan)



RSS 2.0