31 maj 2009

Vilken dag det har varit idag. Strålande solsken och inte ett moln på himlen. Helt underbart. Jag och Jonas har verkligen tagit vara på denna dagen. Först tog vi en långpromenad i Ursandsskogen med Lena och hundarna Ester och Stina. Vilket avslutades med bad för alla hundarna.






Sen åkte jag och Jonas till Kaffestugan i Hamrane, Mellerud och åt stenungsbakad klengås.
Det var sååå fint där.












Efter klengåsen åkte vi till Gardesanna och kollade in vårat nya paradis... eller ja vårat och vårat men här kommer vi hänga hela sommaren. Atlas badade för andra gången idag. Han gillar oxå den nya sommarstugan.
 (ops vilken tjock mage jag börjar få :o))


Sen åkte vi hem och såg på film, Flugornas herre, varken jag eller Jonas hade sett den. Usch barn kan vara elaka. Sen var det dags för Jonas att åka till jobbet. Själv såg jag på Robinson, Jarmo var bäst!!! Vilken härlig gubbe.
Nu är klockan snart tre på natten, dags att gå och lägga sig, måste bara läsa lite innan jag somnar, har äntligen lånat Freddie Wadlings bok Freak på biblioteket. Snälla Atlas sov läääänge till morgonen :o).

Tack Jonas för en underbar dag. Jag älskar dig över allt annat. Du är det bästa som hänt mig!!! Puss puss puss.

Byalags dagar i Blåsut.

Den 21 maj var det Byalags dagar i Blåsut. Blåsuts Byalag fyller 30 år.
Strömmarns gamla torn stod öppet i vår trädgård.















Slutligen en gammal bild på mina svärföräldrars vackra hus.



http://bbyalag.googlepages.com/home


Vaddå cruisinghelg i Trollhättan...

...Atlas cruisar varje dag.




Atlas och hans pool

Byggde en pool till Atlas, den är välanvänd.



Smögen

Jag, Jonas och Atlas tog en tur till Smögen. Stannade på vägen och hälsade på Jonas föräldrar i deras villavagn på kusten det var mysigt dom hade byggt till en altan som vi fikade på.

Vi åkte även igen om Bovallstrand, där såg vi helt fantastiska hus. Gud vilken vacker stad. Smögen var jag inte så imponerad utav. Vi kanske inte kom till de mysigaste delarna men jag tyckte alla husen såg likadana ut. Nya och vita, tråkigt.
Men vi tog en härlig promenad och Atlas var lycklig.











När vi skulle åka hemåt igen hittade vi en kvällsöppen skivaffär. Med cd-skivor från 10kr och uppåt. Jag köpte en Mötley Crüe, Sex Pistol och en skiva med snapsvisor dom kostade 39kr styck. Och jag köpte en URSNYGG Rob Zombie tröja för 100kr. Jättenöjd med mina köp.

Åh vad jag vill se Rob Zombie live, vilken scenshow! Häftigt!

Lilla Nisse

Min mamma har fått en ny liten bebis i sin familj. Är han inte söt, lilla Nisse. Jag längtar så tills jag kan komma och hälsa på honom. Tror att Atlas får stanna hemma då. Han gillar visserligen katter men kanske inte på det sättet jag skulle vilja att han gillar katter.

Påsk

Japp jag vet det var ett tag sedan dess men jag tänkte ändå berätta lite grann om påsken.
Jag var ledig 4 dagar över påsk, det var helt underbart. Vi åkte upp till Joakim och Lenas stuga i Hamburgsund och firade ihop med hela familjen. Vi hade jättetrevligt. För första gången sen jag blev gravid blev jag riktigt sugen på öl, som alla drack i vårsolen. Självklart var jag utklädd till påskkärring, blir nog aldrig för gammal för sånt. Det var jag och barnen.



Jag hade gjort en påsktårta oxå, den blev faktiskt riktigt god.


Vi hade jättetrevligt, åt och drack tills vi var proppmätta. Vi gick även på en långpromenad med hundar och barn. Det är så fina områden här i Töfta. Här är stenkammargravar, domarringar, gärdsgårdar, kullar och berg lite överallt.







Efteråt busade Bobby med en trött Atlas.

RSS 2.0