Sondag 30/3-08

Idag har vi bara akt bil. Korde av freeway 90 eftersom det kostar pengar att aka pa denna vag. Plus att motorvagarna ar ratt trakiga, har finns inget att titta pa. Vi svangde av efter Syracuse till 81an, sedan 17 efter Binghampton. Mysiga vagar genom hoga lovskogskullar och sma stader med underbart fina hus. 

Vi stannade och pa Applebees och at en Cowboyburger, GOTT! Vi forstar vad du menar Patric. Riktigt mysig restaurang och med mycket olika menyer att valja pa. Dom hade till och med ett helt uppslag med bara Viktvaktar ratter, med fardig  raknade points siffror. Naaaa, cowboyburgaren var inte med pa denna sida. 

Vi tog in pa ett motell i Liberty som hette Howard Johnsson plus Liberty Motel, jattekonstigt. Det var skyltat till bada men det visade sig vara samma stalle. Mannen bakom disken forsokte lura oss. Men vi genomskadade honom och lyckades till och med pruta. Jag har blivit en jakel pa det dar. Ett tips for er som planar att aka hit och bo pa motell fraga ALLTID efter ett battre pris. Nastan alla sanker direkt 10 dollar. Alltid nagot, onska att vi vetat det ifran borjan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0