Smålands besök

Idag var mormor här, eller jag menar min mamma :o). Atlas som har varit ute på kusten hela dagen igår var extremt trött. Atlas är en mycket lugn hund, men denna dag sov han mest hela tiden. Mamma och Bengt hade med en leksak till Atlas, ett litet rött mjukisben som piper om man biter i den ena änden. Denna leksak har redan blivit Atlas favorit, han bär med sig den vart han än ska. Igår kväll ville han till och med gräva ner det för att gömma det för andra haha han är knäpp.

Vi hittade två fästingar som borrat sig fast i honom, trots fästinghalsbandet. En satt under hakan och en på hans ögonbryn. Jag har ALDRIG tagit bort en fästing förut men med hjälp av fästingborttagaren gick det jättebra. Atlas var coollugn, inte minsta tjut. Han är så duktig.

Det var trevligt att få träffa mamma och Bengt igen, det kändes som att det var en evighet sedan. Önska så att min mamma bodde lite närmare. Hon har nämligen gått och blivit smålännig.

Mamma och Bengt fick se korten ifrån Usa och det var faktiskt riktigt roligt att återberätta resan nu när man har fått lite distans till den. Jisses vad mycket vi har upplevt.






Efter besöket vaknade Atlas till liv. Då hade han fullt med energi igen. Han busade och lekte förfullt. Vi var ute i trädgården och lekte och tränade. Vi har lekt en hel del kurragömma och det tycker han är jätteroligt. Sen åkte vi buss, bara två hållplatser men det gick jättebra, han var inte det minsta rädd eller orolig, skönt det.

Kommentarer
Postat av: mamma(mormor)

En sådan jättego hund,saknar dig lille Atlas

2008-07-22 @ 18:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0