22/3-08 Memphis

Idag kom vi fram till Memphis pa eftermiddagen. Jonas har kort hela dagen idag eftersom jag har fatt nacksparr. Javla skitsangar. Det ar svinkallt pa natterna, vilket sakert hjalpte till oxa. Det finns varmeflaktar, men luften blir kruttorr. Och det blir alldeles for varmt, men nastan direkt efter man stanger av dem blir det kallt igen. Kasst.

Har i Memphis ar det inte lika varmt som i Dallas. Langbyxor och och langarmat har akt pa igen. Men vi ska inte klaga, hur har ni det darhemma? Ar det fortfarande sno?

Vi har tagit in pa ett motell som ligger inne i stan. Bara tva kvarter till huvudgatan. Vi gillade Memphis direkt. Trafiken ar lugn, kartorna lattlasta och fina byggnader. Utelivet var vi ju tvungna att prova pa. Vi tog en riktig krogrunda. Forsta stallet var perfekt. Elvis upptrade dar. Han hette Ratford Dallas och var fantastisk. Charmig, rolig och sjong underbart. Vi hade jattetrevligt. Nar han slutat gick vi till en bar som hette Cayote Ugly, precis som filmen. Borde forstatt nar jag var den enda som fick ga in gratis men inte Jonas och pappa. Vistt precis som i filmen dansade tjejerna pa bardisken. Men inga haftiga danser snarare forspel om ni fattar vad jag menar. Pappa var JATTEbesvarad HAHA.
Nasta bar var livemusik. Ett bluesband, kommer inte ihag vad dom hette. Dom var bra men spelade alldeles for hogt.

Memphis ar en riktig feststad. Alla utestallen spelar sa hogt dom kan for att overrosta varandra. Nar man gatt fram och tillbaka pa denna enda gata nagra ganger blir man snabbt  mattad. Efter tredje baren gick vi hem. Klockan var narmare 1.

En av naktdelarna med Memphis ar alla tiggarna, dom ar pa en hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0