Dallas Texas 20/3-08

Hmm borjade med forsvunnen vaska, sedan bortbogserad bil, sen sjukhus besok med halsflussen och nu...
pakord bil.

Jag har varit sa stolt over att vi har lyckats kora bil i backiga San Francisco, intensiva Hollywood och Galet stressade Las Vegas. Varit jatteorolig for om vi skulle krocka bilen. Men sa far vi den krockad nar vi ligger och sover. Och dom javlarna smet bara darifran. Tur i oturen ar att dom bara lyckats trycka till hela ena hornet pa kofangaren. Detta ledde till att vi fick stanna kvar i Anson ganska lange och vanta pa den ENDA polisen som dom hade dar. Flera samtal till hyrbolaget och till bilforakringsstallet.

Men klockan 16 rullade vi in i Dallas efter att ha forlorat en timme till. Nu ar vi bara 6 timmar EFTER er.

Dallas kandes jattecoolt till en borjan, men nar vi hade snurrat runt i 2,5 timma utan att hitta ett enda motell sa var vi inte langre sa positiva. Eller nu ljuger jag, vi hittade ett. Det billigaste hittills, 35 dollar. MEN det var det ackligaste sunkigaste stallet jag nagonsin sett. Det var fimpar kvar overallt i rummet. Och toaletten var inte spolad sa det stank urin. Vaggarna var av cement som i en cell. Na usch det gar knappt att beskriva.

Tillslut hittade vi ett super 8 motel och det tog vi direkt. Vi var trotta och griniga. Och behovde verkligen sova. Pappa fick oxa en rumskamrat i sitt rum. En stor fet kackerlacka.

Hoppas sa att Dallas ska kannas battre imorgon. Men trafiken har ar tokig. Och kartorna omojliga att lasa. Det ar sa mycket vagar och stressade bilister har. Usch for att ge sig ut igen. Men forhoppningsvis ar vi utvilade imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0